BAŞKAN SÖNMEZ’DEN BASIN AÇIKLAMASI

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak’ta söz verilen vaatlerden birisi olan ve aciliyeti bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yaklaşık 2 yıldır neden yapılmadığını sordu.

Bucak’ta ihtiyacı her geçen gün artan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılması için beklenti içerisinde olduklarını belirten İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, 4 Eylül 2020 tarihinde AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur tarafından hizmetin Bucak’a kazandırılacağına dair vaatte bulunduğunu söyledi.

Devletin Kasasını yandaşlara peşkeş çekmek için boşalttınız,1 liraya mal olacak yatırımları 3 veya 4 liraya yandaşlara verdiniz ödenek ayıramıyorsunuz halkımızın ihtiyacı olan yatırımlara söz verdiğiniz halde yapmak için para bulamıyorsunuz getirin seçim sandığını iktidar bize nasip olursa nasıl yapılıyor gösterelim. Verilen vaadin ulusal ve yerel medya aracılığı ile duyurulduğuna dikkat çeken Bucak ilçe Başkanı Safa Sönmez, ‘ Vatandaşları boş vaatlerle kandırarak dalga mı geçiyorsunuz? Bucak’ta aciliyeti olan bir hizmet için Sağlık Bakanlığı’ndan onay alındığını ifade ederek çalışmaların en kısa sürede başlayacağınızı belirtmiştiniz.Fakat 4 Eylül 2022’ye az bir zaman kala halen bir faaliyet göremiyoruz. Vatandaşlarla buluşmalarımızda bu konuda ihtiyaçları olduğunu bizlere iletiyorlar. İfadelerini kullandı.